fbpx

GRATIS E-book: Zo stel je haalbare doelen voor jezelf

Over het E-book

Tal van mensen hebben goede voornemens of stellen jaardoelen op. Ze willen graag een aantal dingen veranderen in hun leven maar weten na die “blauwe maandag” niet meer zo goed wat ze moeten doen om het vol te houden.

Daardoor blijven ze in rondjes lopen en lukt het niet om het gedrag structureel te veranderen en de patronen te doorbreken. 

Er komt van alles tussendoor; werken, studeren, sociale contacten, huishouden, koken, hobby’s, kinderen, gezin, noem het maar op! We geven overal prioriteit aan, behalve aan onze eigen dromen, wensen en doelen!

Alles en iedereen gaat voor op jouw wensen en doelen!

Hierdoor zakt de moed vaak al in je schoenen en denk je “Het gaat me toch nooit lukken!” En de handdoek belandt weer in de ring. 

  • Vind je met doelen werken ook lastig omdat je ze bijvoorbeeld niet lang genoeg volhoud? 
  • Of omdat je jezelf er niet toe kan zetten omdat je zo geleefd wordt en er zoveel andere dingen moeten gebeuren?
  • Heb jij ook moeite met het doorbreken van die patronen? 
  • Vind je het lastig om nee te zeggen tegen anderen?
  • Of lastig om tijd voor jezelf te maken en deze tijd bewust in te blijven plannen? 
  • En wil jij graag afrekenen met je negatieve gedachten, zelfbeeld of onzekerheid? 

Dan is dit E-book zeker iets voor jou!

Het stappenplan en de tips die in het Ebook beschreven staan pas ik zelf ook toe in mijn leven. Toen ik dit implementeerde lukte het mij veel beter om mijn doelen vol te houden en daardoor te behalen, ik kan nu echt zeggen dat ik meer tijd besteed aan de dingen waar ik gelukkig van word en waar ik mij goed door voel. Ik zit veel beter in mijn vel en ik word steeds een betere versie van mezelf.

Meer informatie
Dit is een digitaal boek van 13 pagina’s. Je krijgt een pdf-bestand in de mail die je op de laptop, telefoon of tablet kunt bekijken.

 

Om het gratis E-book vrijblijvend te ontvangen, vul je onderstaand formulier in. We sturen je dan per mail het gratis E-book toe!