fbpx

HR advies & recruitment

Ik vind het leuk om mezelf uit te dagen en buiten mijn comfortzone te treden, deze nieuwe stap draagt daar weer op een mooie manier aan bij en geeft mij de mogelijkheid de kennis van mijn vakgebied verder uit te breiden, door bij verschillende soorten bedrijven te werken en nieuwe inspirerende mensen te leren kennen. Super leuk en leerzaam! Het geeft me nieuwe inzichten, werkwijzen en denkwijzen.

Eigenschappen die mij omschrijven: proactief, direct, kritisch, leergierig, doelgericht, doorzetter en zelfstandig werkend.

Je kunt mij als interim adviseur inzetten voor:

  • Recruitment advisering, het werven en selecteren van de juiste kandidaten en het uitstippelen van de juiste recruitment strategie, opzetten van wervingsevenementen;

  • Advisering over (online) arbeidsmarktcommunicatie;

  • HR(D) vraagstukken of (verbeter)projecten bijvoorbeeld op het gebied van medewerkerstevredenheid (onderzoek);

  • Analyse, advies en strategiebepaling m.b.t. personele cijfers;

  • Coachen en adviseren van teamleiders, managers & directieleden over HR;

  • Opstellen of optimaliseren van HR beleid, functiebeschrijvingen, vacatureteksten en templates;

  • Verzorgen van trainingen of workshops, sollicitatietraining, communicatievaardigheden, feedback geven & ontvangen, beoordelingsgesprekken voeren, etc.;

  • Advies bij individuele loopbaanvraagstukken;

  • Cv en motivatiebrief check en sollicitatietips op maat.

Ik hou van afwisseling, adviseren/coachen, oplossingen zoeken, nieuwe ideeën bedenken en het analyseren en verbeteren van processen en procedures. Ik krijg er super veel energie van om problemen op te lossen.

Kacey Collinsworth
Kacey Collinsworth
Read More
I have had the absolute pleasure of working with Sam on various HR projects in her role as HR Generalist for Haagen and have been very impressed with her communication skills, technical knowledge and creative problem-solving ability. Sam and I have collaborated on numerous recruitment projects and initiatives and she ALWAYS delivers. She has a personality that is both positive and infectious. I am grateful to work alongside Sam.
Marie Deke
Marie Deke
Read More
Ik heb Sam ontmoet tijdens een intakegesprek. Ik vond het gesprek met haar erg prettig. Sam is open en eerlijk, heeft een luisterend oor en goede tips. Na mijn gesprek met Sam ben ik zelfverzekerder en beter voorbereidt mijn volgende sollicitatiegesprek ingegaan, en aangenomen. Ik ben ervan overtuigd dat dit mede dankzij haar tips is geweest. Bij deze dank daarvoor.
Patty Hompes
Patty Hompes
Read More
Sam kan ik beschrijven als een professional met een kritische blik, zowel naar zichzelf als naar een organisatie. Ze staat open voor feedback en ontwikkeling staat bij haar hoog in het vaandel. Verder ken ik Sam als een open, extravert persoon, die gemakkelijk diepgaande contacten met anderen maakt. Ze heeft mij gestimuleerd om kritisch naar anderen en mijzelf te kijken.
Jitske Houthuijzen
Jitske Houthuijzen
Read More
Ik ben via via bij Sam terecht gekomen en stond direct open voor mijn zoektocht naar een baan. Ze is erg enthousiast te werk gegaan en ze heeft zich hard gemaakt voor de functie waar ik in was geïnteresseerd. Mede dankzij haar vertrouwen en snelle schakeling heb ik nu een hele leuke baan gevonden. Dankjewel!
Kim Gerritsen
Kim Gerritsen
Read More
Sam heeft ons super vooruit geholpen met onze sollicitatieprocedure, het screenen van de cv's maar ook het vormgeven van standaard communicatie. Ik heb super veel gehad aan haar voorbeeldvragen voor het sollicitatiegesprek. Sam stond snel voor ons klaar en ik kon haar voor iedere vraag bellen.
Merel Hamers
Merel Hamers
Read More
Sam is iemand die, ook na een tegenslag, de schouders eronder zet. Ze heeft sterke drive, is enthousiast en heel betrokken. Ze heeft ruime ervaring op het gebied van recruitment en social media.
Imke Onderwater
Imke Onderwater
Read More
Sam is super gedreven en flexibel, niets is te gek. Ze heeft hart voor de zaak en werken voelt voor haar niet als werken maar ze vindt het gewoon leuk om te doen. Ze is echt heel direct in communicatie. Ze is echt een vakvrouw, altijd nieuwsgierig naar nieuwe dingen in het vakgebied. Ze is vaak kritisch op de huidige werkwijze en ze geeft altijd input voor verbeteringen.
Previous
Next