fbpx

Over mij

Sam Rijsdijk

Zelfstandig HR & Recruitment adviseur en coach

Hi, ik ben Sam Rijsdijk. Dankjewel dat je mijn website bezoekt!
“Hokjes denken” houd ik niet zo van, een eenduidige functietitel heb ik dan ook niet echt voor mezelf.

Ik ben hier om jou te helpen jezelf te ontwikkelen en jouw gelukkigste leven te leiden. Dit doe ik onder andere vanuit mijn rol als ervaringsdeskundige, vanuit betrokkenheid en inlevingsvermogen met enthousiasme en oprechtheid.

In januari 2021 ben ik gestart als zelfstandige HR & Recruitment adviseur en coach. Een droom die al langere tijd op mijn bucketlist stond. Omdat ik vanuit mijn HR en coachrol anderen vaak adviseer naar hun hart te luisteren en hen adviseur hun dromen na te jagen kon ik zelf natuurlijk niet achterblijven!

De corona-crisis heeft me hier een handje bij geholpen, door het vele thuiswerken merkte ik op dat deze nieuwe lifestyle goed bij me past. Niet meer constant rennen, vliegen, hollen en van de ene afspraak in de andere afspraak rollen, maar de dagen veel meer indelen op mijn eigen tempo en meer tijd overhouden voor mezelf en mijn hobby’s en bezigheden naast het werk.

Daarnaast ben ik een enorme fan van zelfontwikkeling, ik mag in het ondernemerschap nu weer een nieuw avontuur aan gaan en een hele andere kant van mezelf ontdekken en mezelf verder ontwikkelen. Dit geeft me veel energie en ik barst van de inspiratie om mijn dienstverlening uit te breiden en nog meer mensen te helpen. Ik vind het geweldig om nieuwe ideeën tot uitvoering te brengen en dat kan ik nu volop op mijn eigen manier doen.

 

Mijn missie als coach
Andere vrouwen begeleiden om nog beter naar hun gevoel te luisteren, hun dromen na te jagen en daardoor hun gelukkigste leven te leven en keuzes vanuit het hart te maken.

Ik wil je vanuit een oprechte en eerlijke houding ondersteunen om erachter te komen wat jouw gelukkigste leven inhoudt en waardoor (of door wie) je jezelf nu tegen laat houden.

Ik ben je persoonlijke cheerleader, met af en toe een liefdevolle schop onder de kont.

Ik wil je ervoor behoeden dat je jouw dromen blijft uitstellen totdat er iets heftigs gebeurt zoals bijvoorbeeld een ernstige of chronische ziekte, verlies van een dierbare of een burnout.

Ik gun het je om aan de slag te gaan met jouw eigen geluk en het doorbreken van jouw oude patronen. Ik wil je afscheid laten nemen van een leven op de automatische piloot en juist focussen op bewuste en duurzame keuzes voor de lange termijn.

En verder
Ben ik geboren in december 1988, woon ik in het gezellige Noord-Brabant, ben ik een enorme dierenvriend, loop ik graag op sneakers of Uggs en lees ik graag een boek, tennis ik en kijk ik graag series en films.

Ik zing en dans graag onder de douche, eet graag ijsjes en chocolade en om dat te compenseren ga ik graag met mijn hond Mylo in de natuur wandelen. Heerlijk genieten van de stilte en het gefluit van de vogeltjes. Een van de plekken waar ik tot rust kom.

Sam Martens

Geluk voor mij is: dankbaar zijn voor alle mooie dingen die ik bezit en mee maak, leuke dingen doen met de lieve mensen om me heen, op vakantie gaan, van betekenis zijn voor een ander, onafhankelijk zijn, niet alleen maar werken en kunnen doen en laten wat ik zelf wil.

Meer over mij te weten komen? Volg me dan op social media.